IZRADA SAJTA NIŠ

Website Market je agencija koja je specijalizovana za prodaju i izradu sajtova.

Takođe u ponudi imamo i Google oglase (AdWords), kao i održavanje sajtova.

Website Market tim

Izrada sajta Niš

Website Market je brend koji se vezuje za kvalitetnu izradu i prodaju web rešenja na teritoriji čitave Srbije.

Naša agencija se trudi da uvede novine, kako u svoju, tako i u ponudu na tržistu Srbije. U našoj ponudi možete pronaći već gotove web sajtove, na kojima možete promeniti boju po volji, dostaviti slike i tekst i za dva dana web sajt je gotov.

Takođe u ponudi imamo i izradu sajtova po Vašoj želji, kao i razne pakete.

Website Market je Google partner, i nudi Vam mogućnost Google oglašavanja (AdWords), čime se izdvajate od konkurencije i samim tim dolazite na prvu stranicu Google pretrage.

VAŽNO ZA SVAKI SAJT

 Kvalitetan Web dizajn.

 Sajt prilagođen mobilnim uređajima.

 SEO optimizacija (pozicioniranje na pretraživačima).

 Kvalitetan tekst (opis Vaše delatnosti).

 Kvalitetne fotografije koje predstavljaju Vaš posao.

 Google mapa (mogućnost da Vas kupac lakše pronađe).

NAŠI GOTOVI SAJTOVI SU:

 Prilagođeni novom standardu za struktuiranje websajtova u HTML5 i CSS3 formatu.

 Prilagođeni za sve uređaje (desktop i notebook, tablet i mobilni telefoni).

 Osnovna SEO optimizacija.

 Google mapa.

 Vrlo moderan dizajn.

Website Market je spreman za nove izazove.
Naša agencija je odgovorna
i pomaže Vam da razvijete Vaš posao.

Izrada sajta Niš

RESPONSIVE

Responsive web sajt čini da Vaša web stranica odlično izgleda na svim uređajima, bez obzira na to da li je posetilac sajta na mobilnom telefonu, tabletu, laptopu ili desktopu.

DIZAJN

Vi pošaljete sadržaj (logo, tekst, slike) i date nam primer sajta koji Vam se sviđa. Na osnovu Vašeg predloga, mi radimo prvu verziju sajta,  a onda zajedno radimo na izradi konačne verzije.

OPTIMIZACIJA

Ako želite da se vaš sajt bolje kotira na Google-u, bitno je da sajt bude optimizovan. Optimizacija web sajtova se često naziva samo SEO, što je skraćenica od “Search Engine Optimization”.

MARKET

Kako u svakom marketu možete kupiti gotov proizvod, tako i kod nas možete kupiti već gotov sajt, na koji će se postaviti Vaš tekst i slike i po želji promeniti boju. Svaki sajt je prilagođen mobilnim uređajima i dostupan je odmah.

GOOGLE OGLASI

Google AdWords ili google oglasi su najefikasniji način pozicioniranja i reklamiranja na internetu. Plaćate samo kada neko klikne na vaš oglas i možete precizno odrediti koliko novca želite da potrošite. U Srbiji 95% korisnika koristi Google.

WEB ANALITIKA

Google analitika – Pratite posećenost sajta: broj poseta dnevno, koje stranice su najpopularnije, odakle je najviše posetilaca došlo sa interneta… Program sa velikim brojem alata koji su Vam neophodni.

ODRŽAVANJE SAJTA

Izdvajamo iz ponude

WEB SAJT

Pogledajte ponudu web paketa

GOTOVA WEB REŠENJA

Pogledajte ponudu već gotovih rešenja

GOOGLE OGLASI

Pogledajte ponudu za google oglase

AKCIJA

Pogledajte trenutnu akcijsku ponudu

Web dizajn Niš

Izrada sajta Niš

Web sajt jeste skup povezanih web stranica tipično serviranih s jedne web-domene. Web-sajt je smešten (hostiran) na najmanje jednom web serveru, dostupan preko mreže poput interneta ili privatne LAN-mreže, a preko internetske adrese poznate kao URL. Svi javno dostupni web-sajtovi kolektivno čine World Wide Web.

Web sajtovi imaju dosta funkcija i mogu biti korišteni u različitim prilikama; web sajt može biti lični, komercijalni, web sajt vlade ili neprofitne organizacije. Web sajtovi mogu biti delo pojedinca, poslovne ili druge organizacije i obično su vezani za posebnu temu ili svrhu. Svaki web-sajt može sadržati hiperlinkove na druge web sajtove, tako da razlika među pojedinačnim sajtovima, iz perspektive korisnika, može biti nejasna.

Web-sajtovi su pisani u HTML-u ili konvertirani u njega i pristupa im se softverskim interfejsom poznatim kao user agent. Web stranice mogu biti prikazane na velikom rasponu računarskih i internetskih uređaja različitih veličina, uključujući desktop računare, laptopove, PDA uređaje i mobilne uređaje.

Web sajt se hostuje na računarskom sistemu poznatom kao web server ili HTTP server. Ovi termini mogu označavati i softver koji se pokreće na ovim sistemima koji “hvata” i šalje web stranice kao odgovor na zahteve korisnika web sajta. Apache je najčešće korišćen web-serverski softver (prema Netcraftovim statistikama), kao i Microsoftov IIS. Neke alternative, kao Nginx, Lighttpd, Hiawatha ili Cherokee, potpuno su funkcionalne i zauzimaju malo prostora na hard disku.

Web sajt se sastoji od jedne ili više web stranica. Web stranica je dokument sastavljen od teksta, slika, video snimaka, muzike..- hipermedia). Sajt je način da prezentujete sebe ili svoju firmu preko interneta, bilo kada, u bilo kom delu sveta. Sajtom “poput izloga” prikazujete sve ono što smatrate bitnim za Vaše posetioce, jer je važno da oni dobiju informacije koje žele na najlakši način.

Početna stranica (naslovna, matična, homepage….) je prva stranica Vašeg sajta, koja se pojavi kada se u  internet pretraživaču (browser-u)  zatraži adresa sajta. Uobičajeni naziv početne stranice nekog web sajta glasi index.htm, index.html ili index.asp. Web dizajn naslovne strane treba da bude jedinstven, a sadržaj ciljano pisan. Svi javno dostupni sajtovi čine svetsku Internet mrežu, ili World Wide Web (www).

Izradom web sajtova bave se tzv. web dizajneri ili web masteri. Da bi Vaš web sajt bio dobro dizajniran, potrebno je da definišete njegovu svrhu – šta želite da postignete svojim prisustvom na internetu? Kada utvrdite svrhu, potrebno je da prikupite neophodan materijal koji će činiti Vaš web sajt: tekst, slike, muziku, video materijal… Ono što najveći procenat ljudi želi na svom sajtu su rubrike: “Početna”, “O nama”, “Usluge”, “Galerija slika”, “Reference”, “Kontakt”.

 

Izvor Wikipedija