Web sajt


Budite ispred konkurencije.
Izrada kvalitetne internet prezentacije je najbolja investicija u vaše poslovanje.

RESPONSIVE

Responsive web sajt čini da Vaša web stranica odlično izgleda na svim uređajima, bez obzira na to da li je posetilac sajta na mobilnom telefonu, tabletu, laptopu ili desktopu.

Dizajn

Vi nam pošaljete sadržaj (logo, tekst, slike, video) i date nam primer sajta ili dizajna koji vam se sviđa. Na osnovu vašeg predloga, mi ćemo uraditi prvu verziju sajta. Nakon toga, zajedno radimo na izradi konačne verzije vašeg sajta.

SEO optimizacija

Ako želite da se vaš sajt bolje kotira na Google-u ili na bilo kom drugom pretraživaču, veoma je bitno da sajt bude optimizovan. Optimizacija web sajtova se često naziva samo SEO, što je skraćenica od "Search Engine Optimization" i rogobatno se može prevesti kao optimizacija za pretraživače.

Market

Kako u svakom marketu možete kupiti gotov proizvod, tako i kod nas možete kupiti već gotov sajt, na koji će se postaviti Vaš tekst i slike i po želji promeniti boju. Svaki sajt je prilagođen mobilnim uređajima i dostupan je odmah. Po tome smo jedinstveni na tržištu u Srbiji.

Google oglasi

Google AdWords ili google oglasi su najefikasniji način reklamiranja na internetu. Plaćate samo kada neko klikne na vaš oglas i možete precizno odrediti koliko novca želite da potrošite.

WEB Analitika

Pratite posećenost sajta: broj poseta dnevno, koje stranice su najpopularnije, odakle je najviše posetilaca došlo sa interneta i mnoge druge parametre.

Podrška

Svaki web sajt koji napravimo za Vas ili kupite već gotovo rešenje, obezbeđena je BESPLATNA podrška u narednih godinu dana.

Redizajn

Vršimo redizajn starijih sajtova i prilagođavamo ih novom načinu google pretrage. Na svakih par godina, poželjno je uraditi redizajn sajta.

Veliki broj sajtova je napravljeno pre više godina i oni sada ne postizu rezultate.

Redizajniranih sajtova

Veliki broj klijenata se odlučuje za već gotove web sajtove ali i ne mali broj zeli da se isti naprave po njihovoj želji.

Gotovih projekta

Svaki naš sajt je napravljen od velikog broja kodova. Svaki kod je ručno ugrađen u Vaš sajt.

Ispisanih kodova

Svi naši klijenti su veoma zadovoljni našom uslugom izrade i prodaje sajtova i Google oglasa

Zadovoljnih klijenata

Usluge

Gotovi sajtovi

Već gotovi sajtovi na koje postavljamo Vaš tekst, slike i po Vašoj želji menjamo boju. Svi sajtovi su prilagođeni mobilnim uređajima.

Pogledaj više

Web sajt

Izrada sajtova po Vašoj želji.
Web paketi.
Redizajn

Pogledaj više

Google oglasi

Google oglasi su najefikasniji način reklamiranja na internetu. Plaćate samo kada neko klikne na vaš oglas i sami određujete koliko novca želite da potrošite.

Pogledaj više

Website Market Vam nudi sledeće:


Web sajt


Web design


Google oglasi


Redizajn sajta