Usluge

Gotovi sajtovi

Već gotovi sajtovi na koje postavljamo Vaš tekst, slike i po Vašoj želji menjamo boju. Svi sajtovi su prilagođeni mobilnim uređajima.

Pogledaj više

Web dizajn

Izrada sajtova po Vašoj želji.
Web paketi.
Redizajn

Pogledaj više

Google oglasi

Google oglasi su najefikasniji način reklamiranja na internetu. Plaćate samo kada neko klikne na vaš oglas i sami određujete koliko novca želite da potrošite.

Pogledaj više

Web dizajn Zrenjanin

Web dizajn

Website Market je agencija koja je specijalizovana za prodaju i izradu sajtova (web dizajn Zrenjanin). Takođe u ponudi imamo i Google oglase (AdWords)

Website Market tim

Website Market je brend koji se vezuje za kvalitetnu izradu i prodaju web rešenja na teritoriji čitave Srbije.

Website Market se trudi da uvede novine, kako u svoju, tako i u ponudu na tržistu Srbije. U našoj ponudi možete pronaći već gotove web sajtove, na kojima možete promeniti boju po volji, dostaviti slike i tekst i za dva dana web sajt je gotov.

Website Market takođe u ponudi ima i izradu sajtova po Vašoj želji, kao i razne pakete.

Website Market je Google partner, i nudi Vam mogućnost Google oglašavanja (AdWords), čime se izdvajate od konkurencije i samim tim dolazite na prvu stranicu Google pretrage.

Važno za svaki sajt

 • Kvalitetan Web dizajn.
 • Sajt prilagođen mobilnim uređajima.
 • SEO optimizacija (pozicioniranje na pretraživačima).
 • Kvalitetan tekst (opis Vaše delatnosti).
 • Kvalitetne fotografije koje predstavljaju Vaš posao.
 • Google mapa (mogućnost da Vas kupac lakše pronađe).

Naši gotovi sajtovi su:

 • Prilagođeni novom standardu za struktuiranje websajtova u HTML5 i CSS3 formatu.
 • Prilagođeni za sve uređaje (desktop i notebook, tablet i mobilni telefoni).
 • Osnovna SEO optimizacija.
 • Google mapa.
 • Vrlo moderan dizajn.

Website Market je spreman za nove izazove.
Naša agencija je odgovorna
i pomaže Vam da razvijete Vaš posao.

Izdvajamo iz ponude

Pogledajte deo naše ponude

Web dizajn Zrenjanin


Budite ispred konkurencije.
Izrada kvalitetne internet prezentacije je najbolja investicija u vaše poslovanje.

RESPONSIVE

Responsive web dizajn čini da Vaša web stranica odlično izgleda na svim uređajima, bez obzira na to da li je posetilac sajta na mobilnom telefonu, tabletu, laptopu ili desktopu.

Dizajn

Vi nam pošaljete sadržaj (logo, tekst, slike, video) i date nam primer sajta ili dizajna koji Vam se sviđa. Na osnovu Vašeg predloga, mi ćemo uraditi prvu verziju sajta. Nakon toga, zajedno radimo na izradi konačne verzije Vašeg sajta.

SEO optimizacija

Ako želite da se vaš sajt bolje kotira na Google-u ili na bilo kom drugom pretraživaču, veoma je bitno da sajt bude optimizovan. Optimizacija web sajtova se često naziva samo SEO, što je skraćenica od "Search Engine Optimization" i rogobatno se može prevesti kao optimizacija za pretraživače.

Market

Kako u svakom marketu možete kupiti gotov proizvod, tako i kod nas možete kupiti već gotov sajt, na koji će se postaviti Vaš tekst i slike i po želji promeniti boju. Svaki sajt je prilagođen mobilnim uređajima i dostupan je odmah. Po tome smo jedinstveni na tržištu u Srbiji.

Google oglasi

Google AdWords ili google oglasi su najefikasniji način reklamiranja na internetu. Plaćate samo kada neko klikne na vaš oglas i možete precizno odrediti koliko novca želite da potrošite.

WEB Analitika

Pratite posećenost sajta: broj poseta dnevno, koje stranice su najpopularnije, odakle je najviše posetilaca došlo sa interneta i mnoge druge parametre.

Podrška

Svaki web sajt koji napravimo za Vas ili kupite već gotovo rešenje, obezbeđena je BESPLATNA podrška u narednih godinu dana.

Redizajn

Vršimo redizajn starijih sajtova i prilagođavamo ih novom načinu google pretrage. Na svakih par godina, poželjno je uraditi redizajn sajta.

Naša agencija Vam nudi sledeće:


Web dizajn


Web design


Google oglasi


Redizajn sajta