Scroll Top

Hosting i domen

Ovde možete pogledati sve vezano za
Hosting i Domen

Hosting i domen – Sajt kao sajt Vam ništa ne znači ukoliko ga nema na internetu. 

Dok se krećemo kroz digitalnu eru, izgradnja vaše online prisutnosti postaje sve važnija. U svetu gde internet igra ključnu ulogu u interakcijama i poslovanju, postoji nekoliko osnovnih pojmovа koje treba razumeti.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da saznate više o hosting uslugama i domenima, slobodno nas kontaktirajte. Mi smo tu da vam pomognemo u svakom koraku vaše online avanture.

Da bi Vaš sajt bio vidljiv, neophodno je da imate sledeće:

– DOMEN je Vaša internet adresa bliže rečeno, nešto kao Vaš broj telefona. Domen je adresa koju korisnici upisuju u pretraživače kako bi pristupili vašoj veb stranici. To je ono što ljudi kucaju u traku za pretragu da bi vas pronašli. Na primer, „www.vašakompanija.com“ je domen. 
– HOSTING je prostor koji iznajmljujete za Vaš sajt. Na HOST se postavlja sajt koji ste u saradnji sa Web dizajnerom napravili. Hosting je usluga koja vam omogućava da „iznajmite“ prostor na serverima koji su stalno povezani na internet.
DOMEN kao i HOSTING se zakupljuju na godišnjem nivou i da bi Vaš sajt nesmetano funkcionisao, morate redovno plaćati godišnji zakup.
Nudimo Vam da zakupite Vaš domen i izaberete hosting paket koji Vam najviše odgovara, kod jedne od trenutno najboljih i najprofesionalnijih hosting agencija u Srbiji.

Jednim klikom na baner ispod, možete izabrati i izvršiti kupovinu hosting paketa kao i samog domena.

Superhosting.rs

Jednim klikom na baner ispod, možete izabrati i izvršiti kupovinu domena kao i hosting paketa.

SuperHosting.rs