Scroll Top

Akcija

Akcija
Akcija

Akcija – U želji da vam pružimo još više vrednosti i omogućimo vam da ostvarite fantastične benefite, sa ponosom vam predstavljamo našu novu inicijativu – Povremene Akcijske Ponude! Znamo da cenite kvalitet naših usluga, a sada ćete moći da ih iskusite po posebno povoljnim uslovima.

Naša agencija je oduvek stremila ka pružanju vrhunskih rešenja i usluga našim klijentima. Verujemo da je svako iskustvo sa nama posebno i značajno. Kako bismo vam dodatno olakšali pristup našim uslugama, odlučili smo da periodično organizujemo akcijske ponude. Ovo vam pruža priliku da iskoristite isti kvalitet, ali po izuzetno povoljnim cenama.

Naš cilj je da omogućimo da svako, bez obzira na trenutni budžet ili potrebe, ima pristup našim vrhunskim uslugama. Povremene Akcijske Ponude obuhvataće različite aspekte našeg portfolija, uključujući i samu izradu sajtova. Na taj način, moći ćete da unapredite svoje poslovanje ili projekte uz izvanredne uslove.

Kao i u svakom velikom marketu, tako je i WEBSITE MARKET za Vas pripremio određene usluge izrade sajta, gotove sajtove, pakete ili usluge koji će biti na akcijskoj ponudi. Svaka akcijska ponuda će trajati 1 mesec.

Trenutna Akcija
Sve naše akcije važe samo za srbiju

IZRADA SAJTOVA akcija – CENA 225 EVRA

REDOVNA CENA 320 EVRA

IZRADA SAJTOVA OD 225 EVRA je namenjena svakome, kome je na sajtu dovoljno 10 web stranica.

Ova Akcijska ponuda je osmišljena tako da pomogne svakom ko tek započinje posao ili već ima preduzetničku radnju ili malo /srednje preduzeće.

Pozovite odmah!!!

Ako Vam se sviđa akcija

Pozovite nas