Scroll Top

IZRADA SAJTOVA NOVI BEOGRAD

VERUJTE

PROFESIONALCIMA

Izrada sajtova Novi Beograd. Kao jedna od najboljih agencija, Website Market pruža niz usluga koje uključuju –  izrada sajtova, prodaja gotovih sajtova i održavanje sajtova. Takođe, u našoj ponudi su i usluge Google oglašavanja i SEO optimizacije sajta.

IZRADA SAJTOVA NOVI BEOGRAD

WEBSITE MARKET

Izrada sajtova Novi Beograd – sajta je neophodan korak za uspešno poslovanje, jer omogućava vašim potencijalnim klijentima da vas pronađu i saznaju više o vašoj delatnosti.

akcija važi samo za srbiju!!!

ISKORISTI
-30%
AKCIJU

IZRADA SAJTOVA CENA 225 EVRA

REDOVNA CENA 320 EVRA

IZRADA SAJTOVA OD 225 EVRA je namenjena svakome, kome je na sajtu dovoljno 10 web stranica.

Ova Akcija je osmišljena tako da pomogne svakom ko tek započinje posao ili već ima preduzetničku radnju ili malo /srednje preduzeće.

Pogledajte AKCIJU odmah!!!

NAŠE USLUGE

Website Market ima stručni tim koji pruža uslugu izrade sajtova po vašoj želji, kao i razne pakete koji se prilagođavaju vašim potrebama.

Pored toga, nudimo usluge izrade web shop-a, prodaju gotovog sajta, održavanje sajta, SEO optimizaciju, Google oglasi, Google analitiku i postavljanje vaše/firmine lokacije na Google mape.
Ukratko, sve što je vezano za web sajt.

WEB DIZAJN

Izrada sajtova Novi Beograd je korak za vaše poslovanje, jer omogućava vašim klijentima da vas pronađu i saznaju više o vama.

WEB SHOP

Ne zaboravite da web shop radi 24/7, 365 dana u godini širom sveta a ne samo na jednoj lokaciji.

GOTOV SAJT

Pripremili smo za Vas već gotova web rešenja na kojima Vi samo trebate po Vašoj potrebi promeniti boju, slike i tekst na sajtu.

SEO OPTIMIZACIJA

Zamislite da vam treba nešto — proizvod ili usluga. Šta radite? Guglate, zar ne? Budite vidljivi na Google.

ODRŽAVANJE SAJTA

Održavanje web sajta je veoma bitna stavka i može se porediti sa redovnim malim i velikim servisom Vašeg automobila.

GOOGLE OGLASI

Google Ads ili Google oglasi (Oglasi na klik) su najefikasniji način reklamiranja na internetu.

OPTIMIZACIJA

Ako želite da se vaš sajt bolje kotira na Google-u, bitno je da sajt bude optimizovan. Optimizacija sajta se često naziva samo SEO, što je skraćenica od „Search Engine Optimization“.

RESPONSIVE

Responsive izrada sajtova čini da Vaša web stranica odlično izgleda na svim uređajima, bez obzira na to da li je posetilac sajta na mobilnom telefonu, tabletu, laptopu ili desktopu.

GOOGLE MAPS

Ukoliko želite da se vaše preduzeće/posao nađe na gugl mapi, možete nas pozvati. Veoma uspešno postavljamo vašu firmu na gugl mape kako bi Vas klijenti lakše pronašli i došli do Vas.

GOTOV SAJT

U svakom marketu možete kupiti gotov proizvod, tako i kod nas možete kupiti već gotov sajt, na koji će se postaviti Vaš tekst i slike i po želji promeniti boju. Svaki sajt je prilagođen mobilnim uređajima i dostupan je odmah.

GOOGLE OGLASI

Google Ads ili google oglasi su najefikasniji način pozicioniranja i reklamiranja na internetu. Plaćate samo kada neko klikne na vaš oglas i možete precizno odrediti koliko novca želite da potrošite.

WEB ANALITIKA

Google analitika – Pratite posećenost sajta: broj poseta dnevno, koje stranice su najpopularnije, odakle je najviše posetilaca došlo sa interneta… Program sa velikim brojem alata koji su Vam neophodni.

0
Završenih sajtova
0
Nezavršenih sajtova
0
Zadovoljnih klijenata
0
Ugrađenih mapa

ZAŠTO IZABRATI NAS?

Website Market je brend koji se vezuje za kvalitetna Web rešenja na teritoriji čitave Srbije.

Važno za svaki sajt
Naši gotovi sajtovi su: